tisdag 16 mars 2010

Working holiday VI

Vi gick ut hårt idag men att måla panelväggen och taket, det känns i axlar och nacke nu. En styrkning till så skall det nog vara klart hoppas vi.
När vi äntligen var klara kikade vi in på lapptapeten i kammarn och fick ett litet bakslag. Vi satte upp pappen helt slätt med efter ett tag blev den riktigt skrynklig. Vi trodde att det mesta skulle gå tillbaka men riktigt så var inte fallet. I nischen i köket testade vi att skära upp bubblorna och spakla för att sätta nya lappar över.

Vi kunde inte göra samma sak i kammarn eftersom vi redan börjat måla golvet där inne. En eller två strykningar till så kommer det bli fint.

I väntan på att all färg skulle torka tog vi oss an ladan och tände påskbrasan igen.

I ladan kan man numer känna att ett midsommarparty skulle vara möjligt.

Nere under höloftet finns fortfarade en hel del skräp kvar, mest metall och elskrot och gamla färgslattar.










3 kommentarer:

  1. Men vad ni är flitiga! Att dricka dålig burköl verkar inte vara en del av arbetet i er familj. Kanske att vi kommer fortare fram om vi provar det tricket? Men... det kommer förmodligen aldrig att hända. Vi skulle förmodligen tycka så synd om oss själva då så att vi skulle få ännu mindre gjort.

    SvaraRadera
  2. Va kul att se och följa erat slit. Var ligger huset? Det ser ut som om det kommer bli lite Ernst-stuk i slutändan. Har jag fel?
    När ni är klara så kan ni få komma och ta hand om vårat "blivande badrum" som vi kallat det i några år. Sen har vi ett kök som behöver tittas till... ;)
    //Susanne Johansson (Carlsson)

    SvaraRadera
  3. Ni är grymma ni pojkar=) Nettan skulle förstås vilja vara med ett finger...;-) Jobba nu inte igäl er så ni får lite semester oxå!

    Puss på er från oss i sjukstugan

    SvaraRadera